c503990f48cdb279a0664af045a57efb.jpg

E krijuar me zemër - ndërtuar me mendje

Shërbimet

Website Development

Website Development

Ne jemi plotësisht përgjegjës për pjesën frontend dhe pjesën backend të faqes suaj të internetit. Ne do të krijojme një uebfaqe të mahnitshme dhe do ta lëmë çdo vizitor të habitur.

Website Hosting

Website Hosting

Ne ofrojmë hosting dhe transferim të pakufizuar për faqen tuaj të internetit. Hosting në internet është një shërbim që lejon individët dhe organizatat të mbajnë  faqen e tyre në online ne internet.

Forum Development

Forum Development

Ne ndërtojmë forume të veçanta dhe koherente nga ku ju mund të ndërtoni komuntetin tuaj. E ndërtuar në platforma të zhvilluara në mënyrë që të përdoret sa më thjesht nga ju por që janë shumë të fuqishme dhe efektive.

App Development

App Development

Ne mundesojme krijimin e aplikacioneve mobile ne platformen Android si dhe Apple IOS.

E-commerce Development

E-commerce Development

Ne mund të krijojmë website të mahnitshme e-commerce duke përdorur platforma si: Shopify, Prestashop, Wocommerce etj.

Data Visualization

Data Visualization

Ne ofrojmë analizë të të dhënave të biznesit tuaj dhe më pas do t’i vizualizojmë ato në një mënyrë interaktive. Kjo sjell një kuptim më të mirë të të dhënave.

NE JEMI KREATIV

Kreativiteti përfshin thyerjen e modeleve tradicionale në mënyrë që t'i shikojmë gjërat në një këndvështrim tjetër.

NE JEMI UNIK

Çdo njeri është unik dhe çdo përvojë është e ndryshme.Prandaj edhe websajti juaj do të jetë unik.

NE JEMI PËRGJEGJËS

Çmimi i madhështisë është përgjegjësia, prandaj edhe ne punën tonë e marrim shumë seriozisht dhe jemi përgjegjës.

Ekipi

Partnerët

Të Gatshëm Për Të Bashkëpunuar?

Rrjetet Sociale

facebook
twitter

HISTORIA JONË

Ne jemi agjenci dixhitale, me seli në Tiranë, Shqipëri. Merremi me krijimin e gjërave që njerëzit duan, dhe u nevojiten. Themeluar në vitin 2018, së pari si një uebfaqe informuese, me pas ne u zhvilluam në Web Design, Graphic Design, Online Marketing, etj. Agjensia jonë dixhitale punon për të krijuar vetëm artikujt më të sofistikuar që do t'ju lënë pa fjalë, ne jemi përgjegjës dhe klienti ynë është përparësia jonë.

Kontaktoni